[Eleganties-logo] - Homepage
home | contact | klantenservice | over ons | sitemap
login   
Je winkelmandje bevat geen producten - €0.00
Selecteer op merk
CetteFalkeGlamoryHudsonKunertLevee/Magic Fas..Pamela Mann
 
Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Eleganties Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van interessante aanbiedingen

Tell-a-friend
Deel deze pagina met je vrienden  

Nieuws

Zomerpanty en extra dunne hold-ups 
In de zomer draag je misschien het liefst niet te veel om je benen. Maar als je er toch gekleed uit wilt zien of als dat nodig is voor bijvoorbeeld je werk, dan is een zomerpanty of extra dunne hold-ups ideaal voor de warmere dagen.
Een zomerpanty is ook ideaal als je erg witte benen hebt of om ontsierende plekjes op je benen iets mee te camoufleren. Je benen krijgen er een natuurlijk zongebruinde teint van.
De zomerpanty's en hold-ups hebben wij nu zelfs zonder tenen. Deze zijn perfect te dragen in open schoenen, oftewel de peep toe schoenen.
In ons assortiment hebben wij van Falke een zomerpanty en hold-ups zonder tenen, van Kunert een zomerpanty met en zonder tenen en tenslotte van Filodoro een zomerpanty en zomer hold-ups.

Panty's eerst voelen en dan pas kopen?
Bij Eleganties kun je nu stalen aanvragen.

Vind je het lastig om panty's online te kopen, omdat je de kleur niet goed kunt bepalen of omdat je eerst het materiaal wilt voelen? We doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie te geven over onze producten, maar vooral met panty's blijft het lastig om aan te geven hoe iets voelt en hoe de panty eruit ziet. Een zwarte panty is nog het makkelijkst, dan is er alleen nog een verschil tussen de verschillende diktes, kwaliteiten en de mate waarin de panty glanst. Maar ben je op zoek naar een huidskleurige panty, dan heb je daarin zoveel nuances per merk, dat het vaak erg moeilijk is om de juiste keuze te maken.

 
Bij Eleganties kun je daarom stalen van panty's aanvragen. Stuur een e-mail naar klantenservice@eleganties.nl waarin je aangeeft van welke panty's en kleuren je stalen wilt ontvangen (max. 10 per klant). Je kunt dit ook vermelden bij "opmerkingen bij je bestelling" als je een bestelling doet.
 
Ook als je specifieke wensen en vragen hebt, laat het ons dan vooral even weten.
Wij helpen je graag.
 
Tot ziens,
Marjan Haaksema
Eleganties
 

Eleganties Nieuwsbrief

Vul in ieder geval je naam en e-mailadres in.' };" ?>

Meld je nu aan voor de Eleganties Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van interessante aanbiedingen.

Je naam*Geslachtmanvrouw
E-mailadres*
Geboortedatumformaat (dd-mm-jjjj)

Volgende