Hold ups in grote maten

Geschikte hold ups voor uw lichaam 


Hold ups worden ook wel jarretelkousen of stockings genoemd. Deze termen worden vaak door elkaar gebruikt. Het grootste verschil tussen een panty en een hold up is dat de hold ups natuurlijk geen broekje bevatten. 

Veel vrouwen met een grotere maat prefereren hold ups boven een panty. Hold ups hebben twee grote voordelen. Bij vollere heupen kan het vinden van een geschikte panty erg lastig zijn. Het broekje zit te strak of niet mooi waardoor er bobbels ontstaan die u niet wilt. Wanneer men dan een grotere maat panty kiest neemt u het risico dat de panty weer te los gaat zitten rondom de benen. Hold ups laten het heupgebied vrij waardoor dit voorkomen wordt. De tweede reden om voor hold ups te kiezen is dat het vaak gezien wordt als een mooier/sexier product dan een panty. Dit hoeft natuurlijk niet zichtbaar te zijn voor de buitenwereld door bijvoorbeeld het dragen van een langere rok of jurk. 

Het kiezen van hold ups kan een hele opgave zijn. Ook grote maten hold ups zijn er in allerlei soorten en maten. Waar let u op bij het kiezen van deze hold ups? Wij geven u graag een drietal aan adviezen waar u uw keuze voor hold ups wat makkelijker mee kan maken. 

 

Het aantal hold ups deniers 


Het aantal deniers is erg bepalend voor de look maar ook de fit van uw hold ups. De look van een grote maat hold up kan erg verschillen in dikte van hold up. Hoe hoger het aantal deniers des te dikker de hold up is. Het is meestal ook zo dat een grote maat hold up met een hoog aantal deniers, steviger aanvoelt. 

In de wintermaanden wordt er vaak gekozen voor een wat dikkere hold up, in de zomer ligt het aantal deniers vaak onder de 30. Een lichte hold up wordt vaak gezien tussen de 0 en 40 denier, een dikkere hold vanaf 40 denier. Hoe lager het aantal deniers, des te transparanter de hold up is. 

 

Kies de juiste maat hold up 


Vaak worden de maten van panty's en hold ups bepaald op basis van lengte en gewicht. Per merk kan er dan ook weer verschil zitten in pasvorm. Raadpleeg daarom altijd de maattabel wanneer deze beschikbaar is. 

Twijfelt u tussen twee maten? Kies dan de grootste maat. Door een maat groter te kiezen wordt de hold up iets minder strak waardoor knelling en irritatie voorkomen kan worden. Het kan ook voorkomen dat u twijfelt omdat u langer dan gemiddeld bent. Kies in dit geval dan ook voor de grotere maat. 
 

Ga uw wensen na 


Naast het juiste aantal deniers en de juiste maat kunt u ook nog andere wensen hebben. Deze kunnen variëren van verschillende printjes, kant of juist een bepaald soort elastiek zodat uw hold up op de juiste plek blijft. Daarnaast worden hold ups vaak met jarretelgordels omhoog gehouden. Wanneer u deze al heeft moeten de hold ups hier natuurlijk wel bij aansluiten. Met ons assortiment vindt u altijd de juiste hold up.
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Neem contact met ons op
janet@eleganties.nl