Contact en Retourneren

Welkom bij onze afdeling klantenservice. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Onze klantenservice is bereikbaar op:
maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 16.00 
U kunt ons te allen tijde ook mailen, via janet@eleganties.nl.


"

Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te informeren over de artikelen in onze webwinkel. Voldoet uw aankoop toch niet aan uw verwachting en wilt u deze ruilen of retourneren?
Dat is uiteraard geen probleem. U kunt het artikel binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren. Let wel op dat uw retourzending aan de onderstaande voorwaarden voldoet. 
 
Onze ruil- en retourvoorwaarden
  • U mag een artikel binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren. De termijn van 14 dagen gaat in op de dag dat u uw bestelling ontvangen heeft. Bij deelleveringen gaat deze termijn in zodra u het laatste artikel uit uw bestelling ontvangen heeft. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 4,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via brenda@eleganties.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is
     
  • Het artikel is in de originele staat, niet gedragen en niet gewassen.
  • De verpakking is, vanuit hygiënisch oogpunt, ongeopend.
  • De verpakking is verzegeld en de verzegeling is niet verbroken. 
  • De verpakking is niet kapot en ontbreekt niet. 
  • Als een artikel beschadigd of incompleet is, wordt waardevermindering in rekening gebracht.
  • U maakt gebruik van ons herroepingsformulier;
Herroepingsformulier: Download hier de voorwaarden en het retourformulier 

Heeft u vragen of opmerkingen? Vul dan het onderstaande contactformulier in. Alle velden m.u.v. het telefoonnummer zijn verplicht in te vullen. Na ontvangst van uw bericht zullen wij z.s.m. contact met u opnemen.

Heeft u een klacht? We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar brenda@eleganties.nl. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie."
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Neem contact met ons op
janet@eleganties.nl